Ara
Close this search box.
,

Haberler

Uluslararası Deniz Ticareti Hukuku Sertifika Programı

DEHUKAM tarafından 12-20 Haziran 2021 tarihleri arasında Uluslararası Deniz Ticareti Hukuku Sertifika Programı gerçekleştirilecektir. Program dili İngilizce olup toplam 18 saat sürecektir. Dersler, alanında uzman akademisyen ve uygulayıcılar tarafından verilecektir. Program, online olarak Zoom programı altyapısı kullanılarak yapılacaktır. Program sonunda katılımcılara, DEHUKAM tarafından katılım sertifikası verilecektir.

Ders gün ve saatleri için tıklayınız.

DEHUKAM, her türlü gerekli değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. DEHUKAM hakkında daha fazla bilgi almak ve program ve kurslar hakkında detaylı bilgi için lütfen https://www.dehukam.org adresini ziyaret ediniz

KİMLER BAŞVURMALI?
Program, uluslararası ticaret hukuku, nakliye, sigorta ve akreditif gibi konulara ilgi duyan kişilere yöneliktir. Bu program giriş seviyesinde olacağından kariyerinin başında olan araştırmacı ve uygulayıcılara önerilmektedir. Program aynı zamanda alanda kariyer yapmak isteyen öğrenciler, hukuk stajyerleri dahil herkes için faydalı olacaktır.

NASIL BAŞVURULUR? / BAŞVURU SÜRECİ
Programa başvurmak için başvurucuların aşağıdaki başvuru formunu doldurularak belirtilen mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Öğrenim ücreti ödendikten ve makbuz gönderildikten sonra, başvuru sahibi için kontenjan ayrılacaktır. Sertifika Programının kontenjanı yalnızca 30 katılımcı ile sınırlıdır ve önce başvuranlar ilk olarak kabul edilecektir.

Başvuru formunu indirmek için tıklayınız.

PROGRAM ÜCRETİ
KDV dahil 1,000 ₺

ÖDEME BİLGİLERİ
T.C. ZİRAAT BANKASI NECATİBEY/ANKARA ŞUBESİ
ANKARA ÜNİVERSİTESİ DENİZ HUKUKU ULUSAL ARAŞTIRMA MERKEZİ
IBAN: TR72 0001 0007 9596 2926 7750 01