,

Haberler

2023-2024 Deniz Hukuku Lisansüstü Eğitim Programlarına Başvurular Açılmıştır!

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı Deniz Hukuku Lisansüstü Eğitim Programlarına başvuruları  3 – 12 Temmuz tarihleri arasında açılacaktır.

Programlar hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru ekranına ulaşmak için lütfen linke tıklayın: http://sosbilens.ankara.edu.tr/2023/06/23/2023-2024-egitim-ogretim-yili-guz-yariyili-lisansustu-program-kontenjanlari-ve-basvuru-islemleri-duyurusu/

Dikkat edilmesi gerekilen hususlar:

  • Şartlı başvuru kabul edilmemektedir.
  • Adaylar azami iki lisansüstü programa başvuru yapabilir.
  • Online başvuru yapılan bilgisayarda Windows işletim sistemi kurulu olmalıdır. Tarayıcı olarak Mozilla Firefox ya da Google Chrome kullanılmalıdır. Pop-up engelleyici kapalı olmalıdır. Bazı kamu kurumlarından filtreleme nedeniyle başvuru yapılamamaktadır ya da çıktı alınamamaktadır. Bu tip durumlarda kurum dışı bilgisayar kullanılmalıdır.
  • Online başvuru yapan adaylar için ayrıca bir bilim sınavı çağrı listesi yayınlanmayacaktır. Başvuru yapan tüm adaylar (Anabilim Dalları tarafından yapılacak olan) bilimsel değerlendirme sınavına katılabilecektir.
  • Başvuruda bulunan öğrencilerin sistem üzerinden kayıtlarını tamamladıktan sonra mutlaka internet başvuru formu çıktısı alması gerekmektedir. Ayrıca tüm başvuru evraklarının (Diploma, Transkript (Not Dökümü), Yabancı Dil Belgesi ve ALES Belgesi) birer örneğinin ve internet başvuru form çıktısının (Anabilim Dalları tarafından yapılacak olan) bilimsel değerlendirme sınavına giderken yanlarında bulundurmaları ve istendiği takdirde jüri üyelerine teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Yanlış beyanda bulunan, eksik belge ve imzalanmayan formlar ile başvuran adayların bilimsel değerlendirme sınav sonuçları geçersiz sayılacak ve kesin kayıtları iptal edilecektir.
  • Online başvuru sırasında evrak yüklemesi yapılmayacak olup, bilim sınavı sonrası kayıt hakkı kazanan adaylarımız için online evrak yükleme ekranı açılacaktır.
  • Deniz Hukuku Lisansüstü Eğitim Programları kredi başına harca tabbidir. Harçlar hakkında bilgi almak için lütfen linki ziyaret ediniz: http://sosbilens.ankara.edu.tr/harc-ve-ii-ogretim-ucretleri/

 

İlgilenen tüm adayların duyuruda yer alan bilgileri dikkatlice incelemelerini ve başvurularını buna göre hazırlamalarını rica ederiz.

Eğitiminizi ilerletmek ve ufkunuzu genişletmek için bu fırsatı kaçırmayın. Başvurunuzda bol şans diliyoruz!