Haberler

DEHUKAM Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu Toplantıları Yapıldı

DEHUKAM binasında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısına DEHUKAM Yönetim Kurulu Üyeleri; Adalet Bakanlığı Müşaviri Sayın Zekeriya Birkan, Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Sayın Koramiral Aydın Şirin, TOBB Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer Kıran, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. İsmail Demir, Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Enstitüsü Müdürü Sayın Prof. Dr. Nil Kula, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi ve DEHUKAM Uzman Araştırmacısı Prof. Dr. Yücel Acer ile DEHUKAM Müdürü Sayın Mustafa Başkara katıldı.

Yönetim Kurulu Toplantısı akabinde Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla DEHUKAM Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay, Dr. Emre Orhan Öztelli, TİKA Başkanı Serkan Kayalar, TENMAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Çevik, T.C. Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Ve Verimlilik Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, T.C. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı Komutan Yardımcısı Tümamiral Cengiz Fitöz, Yargıtay 11. Hukuk Dairesi Başkanı Abdullah Yaman katılım sağladı.

DEHUKAM 2024 yılı Eylem Planının da kabul edildiği toplantıya iştiraklerinden ve katkılarından dolayı Değerli Yönetim ve Danışma Kurulu üyelerimize teşekkür ederiz.