,

Haberler

T.C. Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi Başkanlığı ile DEHUKAM ve Ankara Üniversitesi TÖMER İşbirliğinde Yürütülen Eğitim Programları Sertifika Takdim Töreni Gerçekleştirildi

T.C. Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi Başkanlığı’nın Türkçe Öğrenim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) ve Ankara Üniversitesi Deniz Hukuku Ulusal Araştırma Merkezi (DEHUKAM) ile işbirliği içerisinde Bakanlık personeline yönelik olarak yürütülen Fransızca dil eğitimi ile uluslararası hukuk, deniz, hava ve uzay hukuku programları sertifika takdim töreni 15.11.2023 tarihinde Dışişleri Bakanlığı Fatin Rüştü Zorlu Salonunda gerçekleştirildi.

Sertifika takdim törenlerine; Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Serdar Öztürk, T.C. Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi Başkan V. Prof. Dr. Mesut Özcan, DEHUKAM Müdürü Mustafa Başkara, DEHUKAM Yönetim Kurulu Üyesi ve Başaraştırmacısı Prof. Dr. İsmail Demir ve TÖMER Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin katılım sağladı.
Törendeki konuşmalarında Sayın Rektör Yardımcısı, Diplomasi Akademisi Başkanı ve DEHUKAM müdürü işbirliğinin devamına yönelik temennilerini katılımcılarla paylaştılar.

Sayın Rektör Yardımcımıza, Akademi Başkanımıza, TÖMER Müdürümüze ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.